Chinezii au creat un super-car electric de peste 600 CP derivat din bolidul de Formula E!
28 Aprilie 2016, 09:05
Gigantul chinez BAIC, care colaborează cu mai mulţi producători auto, inclusiv Mercedes-Benz şi Hyundai, a creat un brand dedicat vehiculelor electrice numit Arcfox (de la arctic fox – vulpe polară). La Salonul Auto de la Beijing au fost prezentate două modele noi Arcfox-1
(un roadster compact cu design de SUV) şi Arcfox-7 (un super-car dinamic). Logoul modelelor electrice este un cap stilizat de vulpe polară.
Super-car-ul chinez a fost un adevărat show-stoper la standul Arcfox, captând atenţia cu designul fluid de super-car şi cu performanţele sale. Caroseria, precum şi monococa lui Arcfox-7 sunt realizate din fibră de carbon, în timp ce
substratul tehnic a fost preluat de la bolidul electric de curse din cadrul campionatului Formula E.

Spre deosebire de Formula E unde puterea este limitată, Arcfox-7 este de
două ori mai puternic livrând un total de 611 CP şi 1,050 Nm din singurul motor electric! Prima sută de kilometri super-car-ul de 1,775 kg o cucereşte în mai puţin de 3 secunde, iar viteza maximă îi este limitată la 260 km/h.
Spre deosebire de Formula E unde puterea este limitată, Arcfox-7 este de două ori mai puternic livrând un total de 611 CP şi 1,050 Nm din singurul motor electric! Prima sută de kilometri super-car-ul de 1,775 kg o cucereşte în mai puţin de 3 secunde, iar viteza maximă îi este limitată la 260 km/h.
Pachetul de baterii de 66.6 kWh oferă o autonomie de 300 km. Super-car-ul electric dispune de suspensie reglabilă pe înalţime şi de un sistem de frânare performant cu discuri carbon-ceramice şi etriere cu 6 pistoane pe puntea faţă şi 4 pistoane pe cea spate.
Interiorul, de asemenea, dispune de o mulţime de elemente realizate din fibră de carbon, trei display-uri imense şi un buton de start care recunoaşte amprenta posesorului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,397
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!