Iată care sunt cele mai bune interioare ale anului 2016!
15 Aprilie 2016, 12:43
Interiorul este la fel de important, poate chiar mai important decât exteriorul unui automobil, pentru că posesorul îşi petrece o bună parte din timpul său anume în habitaclu. În fiecare an cei de la Wards Auto anunţă Top 10 cele mai bune interioare ale anului, iar 2016 nu a fost o excepţie. În acest an au participat 47 de automobile cu
interioare noi sau substanţial îmbunătăţite, care au fost apreciate după mai multe criterii, precum designul, materialele, ergonomia, siguranţa, confortul, valoarea, finisarea şi asamblarea, dar şi intuitivitatea sistemului multimedia. Dacă anterior în top ajungeau doar brandurile premium,
în acest an au fost şi surprize din partea brandurilor mai pământeşti, precum Chrysler, Chevrolet, Honda şi Nissan, modelele cărora s-au îndreptat către calitatea premium. Mai jos puteţi vedea automobilele interioarele cărora au ajuns în topul celor de la Wards Auto.
Audi TTS

Experţii au apreciat calitatea materialelor, planşa de bord digitală care a exclus necesitatea unui display aparte pentru sistemul multimedia, numărul mic de butoane şi spaţiozitatea interiorului pentru această clasă de automobile.
BMW Seria 7

Modelul bavarez a fost apreciat pentru un nivel înalt de fucnţii care pot să te ţină ore întregi ocupat, dar şi pentru stilul elegant şi poziţionarea organelor de control clasică care îi va bucura pe adepţii brandului.
Cadillac XT5

Succesorul lui SRX a fost apreciat pentru materiale elevate, asamblarea impecabilă şi ergonomia perfectă.
Chevrolet Camaro

Conform celor de la Wards Auto, noul Camaro dispune de un interior destul de elevat cu o mulţime de materiale moi fiind capabil să ridice noi standarde în segment.
Chrysler Pacifica

Cei de la Wards Auto au fost impresionaţi de designul şi accentele unice de la interiorul monovolumului care s-a distanţat mult de predecesor, au apreciat şi spaţiul de la interior şi al treilea rând de scaune care este confortabil şi pentru adulţi.
Honda Civic

Deşi este cel mai ieftin automobil din top, noul Civic a impresionat prin calitatea materialelor care nu poate fi catalogată drept ieftină, iar acest aspect îl vor scoate în evidenţă
printre concurenţi.
Lexus RX

Americanii au fost impresionaţi de combinaţia dintre materiale calitative, asamblarea impecabilă şi practicitatea interiorului care oferă spaţiu generos, dar şi un portbagaj voluminos cu o podea dreaptă chiar şi după rabatarea banchetei spate.
Mercedes-Benz GLC

Cele mai mari atuuri ale noului GLC s-au adeverit a fi calitatea, gadgeturile şi luxul preluate de şa fraţii mai mari şi livrate la un preţ relativ accesibil.
Nissan Maxima

A opta generaţie Maxima oferă o atmosferă călduroasă şi primitoare, dar şi o calitate care poate concura cu modelele segmentului premium.
Volvo XC90

Conform celor de la Wards Auto, deşi suedezilor le-a luat 13 ani să vină cu o nouă generaţie XC90, aşteptarea a fost răsplătită cu cel mai dramatic interior din acest top care vine cu un aspect irezistibil şi elemente care pot fi văzute doar pe concepte.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,638
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!