Interiorul noului Maserati Levante, cu componente împrumutate de la pick-up-urile Ram?
22 Aprilie 2016, 09:32
Noul Maserati Levante are parte în aceste zile de primele contacte cu presa auto în cadrul testelor drive internaţionale, iar odată cu asta şi de primele critici uluitoare la adresa unui SUV de lux, preţurile căruia pornesc de la peste 70,000 euro în motorizare diesel şi de la aproape 90,000 în motorizare pe benzină, iar cu tot cu o
listă demnă de echipări poate trece şi peste 100,000 euro. S-o fi dat din nou italienii în bară cu un SUV în care sunt puse atâtea speranţe de locomotivă pentru marca Maserati?
În special, Maserati Levante este criticat că foloseşte componente preluate de la pick-up-urile Ram pentru unele comenzi ale interiorului – spre exemplu butonul de start al motorului sau comenzile de reglare a oglinzilor şi geamurilor.
Explicaţia vine de la apartenenţa celor două mărci de acelaşi grup auto, dar totuşi, clienţii ce plătesc o sută de mii pentru un SUV de lux ar putea fi revoltaţi să afle că primesc butoane de pe un pick-up de vreo 20-25 de mii de dolari.
Totuşi, Levante se bucură şi de aprecieri aproape unanime, în special pentru senzaţiile oferite în condus, mai ales cu motorul V8 pe benzină de 430 CP!
PiataAuto.mdIlie Toma
1
3,767
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!