Premieră: Bentley Mulsanne First Edition
27 Aprilie 2016, 10:03
Bentley cucereşte publicul Salonului Auto de la Beijing cu modelul Mulsanne First Edition care va fi creat doar în 50 de exemplare. Ediţia limitată va putea fi comandată în versiune cu ampatament scurt, în versiune cu ampatament mărit Mulsanne Extended Wheelbase şi în versiune dinamică Mulsanne Speed.
Ediţia limitată se va deosebi prin inscripţia “First Edition” la temelia “înaripatului B” de pe capotă şi pe pragurile uşilor şi prin steagul Marii Britanii desenat pe măsuţele retractabile de pe spătarele scaunelor faţă şi brodat pe spătarele scaunelor.
Inserţiile din lemn de pe exemplarul Mulsanne Extended Wheelbase First Edition dezvăluit la Beijing au fost executate din lemnul unui nuc englez de 350 de ani achiziţionat la o licitaţie
de către producătorul britanic contra unei sume cosmice, iar în una din măsuţele retractabile a fost încadrat un set pentru doamne, care include o oglindă şi pieptene. Restul exemplarelor First Edition vor primi inserţii din lemn de frasin antic.
La dispoziţia pasagerilor spate este sistemul Bentley Entertainment Tablet care include două tablete de 10.2 inch şi 32 GB cu conectivitate 4G, WiFi şi Bluetooth, iar un plus de intimitate vor oferi perdelele laterale în combinaţie cu
scaunele care dispun de un suport retractabil pentru picioare şi funcţia
de înclinare a spătarului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,595
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!