Exemplarul expoziţional Lada XRay a fost furat chiar de sub nasul celor de la AutoVAZ!
27 Mai 2016, 13:04
Se poate întâmpla doar în Rusia! Vânzările noului crossover Lada XRay au început relativ nu demult, dar deja primul exemplar a şi fost furat! Automobilele se mai fură, nu este nimic nou în asta, veţi spune. Problema este că automobilul nu a fost unul oarecare, ci exemplarul în dotare maximă cu preţul de un milion de ruble, pe care cei de la AutoVAZ îl
utilizau în scopuri de prezentare la diferite expoziţii! Mai mult decât atât, crossover-ul a fost furat chiar de sub nasul celor de la AutoVAZ, direct de pe teritoriul uzinei producătorului rus din Togliatti… Autorităţile ruse deja au reţinut doi suspecţi în furtul automobilului, iar conform unor surse, în acest furt au fost implicate persoane răspunzătoare de securitatea uzinei.
Mai să fie! Nimic nou sub soare! Anterior de pe teritoriul uzinei au fost furate componente de la automobile noi în valoare de 20 de milioane de ruble, cazul fiind investigat… Interesat ce cred despre aceste furturi cei din Alianţa Renault-Nissan – cei mai mari acţionari al gigantului rus?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,389
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!