Noile Audi - acum cu SIM integrat şi internet gratuit pe teritoriul Europei!
31 Mai 2016, 13:28
De acum încolo noile modele Audi pot fi echipate cu sistemul avansat Audi connect SIM. Această ofertă fiind
rezultatul primei colaborări Audi cu compania irlandeză Cubic Telecom - un furnizor de soluții de conectivitate avansată, la nivel global.
Astfel, modelele Audi A3, A4, Q2 şi Q7/SQ7, vin cu SIM integrat direct din uzină care va oferi o conectivitate avansată şi o comunicare gratuită pe întreg teritoriul Europei!
Acelaşi sistem va fi disponibil pe viitoarea generaţie Audi A5, iar la moment nu este disponibil pentru Audi TT, R8, A6 şi A7. Cartelă SIM integrată în sistemul multimedia va transforma automobilul într-un centru mobil de
comunicare care oferă o viteză de descărcare de 100 MBit/s. Serviciile oferite includ navigaţia Google Earth şi Google Street View, informaţia despre călătorie, trafic şi parcări, accesare e-mail, Twitter sau conectarea la calendarul din smartphone.
În mai multe ţări europene cartela SIM se va conecta automat la reţeaua telefoniei mobile specifice ţării în cauză, eliminând şi taxarea pentru
roaming. Vă imaginaţi posibilităţile?! Acestea sunt practic nelimitate oriunde vă veţi afla! Internetul va fi disponibil oriunde (pe teritoriul Europei, desigur)!
Mai mult decât atât, optând pentru pachetul opţional Wi-Fi Hotspot, pasagerii vehiculului vor putea conecta până la 8 dispozitive mobile, pentru a utiliza internetul.
Totuşi, este şi o altă parte a monedei. Serviciile gratuite de internet vor activa doar pe timp de trei ani şi doar în combinaţie cu sistemul multimedia
avansat MMI Navigation plus.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
4,051
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!