Premieră: Noul Nissan GT-R NISMO facelift
27 Mai 2016, 16:12
După dezvăluirea noului Nissan GT-R facelift, a venit rândul celui mai brutal exemplar să vadă lumina zilei – noul GT-R NISMO facelift!
Schimbările au atins exteriorul, aerodinamica şi setările şasiului. Noul Nissan GT-R NISMO facelift vine cu o nouă bară de protecţie complet redesenată executată din fibră de carbon, cea din urmă având o suprafaţă vizibilă mai mare.
Noua formă a barei de protecţie faţă a schimbat nu doar aspectul, dar şi caracteristicile aerodinamicii, forţa de apăsare care acţionează asupra axului faţă la viteze mari fiind sporită. Au apărut şi noile jante de 20 de inch cu
un design un pic diferit păstrând culoarea neagră şi cele şase spiţe, iar sistemul de evacuare a fost executat într-un stil mai clasic cu patru ţevi finale. Pentru caroserie sunt disponibile cinci culori.
Noul GT-R NISMO facelift s-a ales şi cu un interior complet nou, care a devenit mai confortabil, datorită numărului redus de butoane, noului
sistem multimedia cu di display de 8 inch şi tapiţeriei combinate din piele şi Alcantara, cea din urmă acoperind o suprafaţă mai vastă a interiorului.
Structura ranforsată a caroseriei modelului standard GT-R facelift, a permis inginerilor NISMO să seteze mai bine arcurile, amortizoarele şi să instaleze stabilizatoare mai dure. Comportamentul lui GT-R NISMO pe circuit a devenit simţitor mai bun, iar
performanţa la atacul unei curse de slalom sau a curbelor este cu până la 2% mai bună în ambele cazuri.
Ca şi până la facelift, propulsorul V6 Twin Turbo de 3.8 litri VR38DETT
dezvoltă aceeaşi putere – 600 CP (652 Nm). Totuşi, modificările aplicate şasiului şi aerodinamicii îl vor face ceva mai rapid pe circuit.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,018
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!