Viitorul Audi A8 ar putea rivaliza cu Mercedes-Maybach!
5 Mai 2016, 15:05
Cei de la Audi doresc o expansiune în segmentul navelor amiral de lux. Viitoarea generaţie Audi A8 ar putea primi noi versiuni, printre care un coupe, care va rivaliza cu Mercedes-Benz S-Class Coupe, dar şi o versiune ultra-luxoasă cu ampatament mărit care va pune ochiul pe teritoriul ocupat de către modelul Mercedes-Maybach S-Class!
Declaraţia a fost făcută de către noul şef pe departamentul tehnic Audi, Stefan Knirsch. Se pare că gama navei amiral al producătorului german nu se va mai rezuma la două tipuri de caroserii, cu ampatament scurt şi mărit, ci va oferi un spectru mai larg de modele de lux. Şi este un pas logic, pentru că cei de la Mercedes-Benz au un total de 6 modele în gama S-Class,
care cuprind versiunea cu ampatament scurt, cu ampatament mărit, coupe-ul, decapotabila şi două versiuni Mercedes-Maybach, inclusiv imensul Pullam. Recent Audi a dezvăluit exemplarul unic Audi A8 L extended (pe imagine), iar în viitor o asemenea interpretare ar putea fi produsă la scară mai mare. Viitorul Audi A8 care va debuta în decurs de doi ani va avea şi sistem autonom de condus care va permite conducătorului să ia mâinile de pe volan pe o perioadă mai îndelungată de timp.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,347
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!