Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fata de vis: Maria cu al său Mitsubishi EVO VIII de 500 CP pe care l-a modificat singură! (Video)

2 Iunie 2016 - 13:18
Denis Godorozea
Fata de vis: Maria cu al său Mitsubishi EVO VIII de 500 CP pe care l-a modificat singură! (Video)
Practic pentru orice pasionat auto fata perfecta ar fi cea căreia îi plac la nebunie mașinile! Se pare că astfel de domnișoare nici nu există, fiind la fel de rare precum unicornii. Totuși, se pare că ele există și una din acestea este simpatica Maria Gaston, care pe lângă faptul că îi plac mașinile, le mai și poate conduce intens și chiar modifica! Producătorul de jante Vossen a lansat un filmuleț unde Maria povestește despre pasiunea sa pentru automobile pe care a descoperit-o din jocurile video. De ceva timp Maria are în posesie un Mitsubishi Lancer Evolution VIII pe care l-a modificat timp de un an în mare parte singură!

Legenda niponă a primit modificări la exterior și la substratul tehnic. Astfel, Maria a instalat bare de protecție de la versiunea japoneză al lui EVO IX și jante Vosseen VFS-1 de 19 inch, în timp ce puterea propulsorului de 2.0 litri turbo a fost ridicată de la 280 la 500 CP! Apropo, cei 500 CP sunt disponibili deja la roți, propulsorul având și mai multă putere înainte de pierderile mecanice! Maria nu se oprește aici însă! Pe viitor fata de vis vrea să stoarcă din al său EVO un total de 800 CP!

Mai jos puteți urmări două filmulețe, în unul din ele Maria își povestește istoria, iar în celălalt conduce bestia de 500 CP!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter