Ioc Lada „kopeika” renăscută. Deocamdată, doar ediţii Vesta şi XRay în cinstea a 50 de ani de AvtoVAZ
24 Iunie 2016, 15:05
Până la 20 iulie, ziua în care AvtoVAZ va împlini oficial 50 de ani de activitate, a mai rămas mai puţin de o lună. Şi, în timp ce zvonurile despre prezentarea unui posibil concept de renaştere a renumitului VAZ 2101 „kopeika” au avut o priză uriaşă la public, producătorul rus ne dezvăluie... două ediţii aniversare ale modelelor Lada Vesta şi Lada XRay. Ioc „kopeika”, deocamdată…

Cele două ediţii speciale sunt limitate la un număr de 500 de unităţi produse pentru fiecare, sunt create pe baza dotărilor de top absolut de pe cele două modele şi vin exclusiv în culoare roşie combinată cu negru, combinaţie care e păstrată până şi în habitaclul celor două modele! Ba mai mult ca atât, scaunele au şi inserţii de Alcantara! Iar pe spătarele scaunelor e cusută emblema ediţiilor aniversare!
În cazul lui XRay, maşina a primit şi jante bicolore. Lada Vesta aniversară poate fi echipată cu un motor de 106 CP, combinat fie cu o cutie manuală, fie cu una automată. De cealaltă parte, Lada XRay poate primi fie un motor de 110 CP cu o cutie manuală, fie un propulsor mai puternic, 122 CP, cuplat la o cutie automată.
Nu disperaţi însă. Capitolul renaşterii renumitului VAZ 2101 „kopeika” n-a fost închis odată cu dezvăluirea acestor ediţii. Dacă zvonurile se vor adeveri, ar fi mult mai logic ca prezentarea legendei renăscute să aibă loc chiar la 20 iulie, în ziua aniversării, în timp ce aceste ediţii speciale n-ar fi decât încălzire comercială pentru marea
anunţare. Chiar dacă cei de la AvtoVAZ nici n-ar fi intenţionat să renască „kopeika”, sau acele schiţe nu le aparţin, agiotajul pe care l-a creat zvonul ar trebui să-i pună pe treabă în această direcţie! Ne rămâne să aflăm totul până pe 20 iulie!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,058
GALERIE FOTO (42 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!