BMW M5 mai primeşte o ediţie limitată cu 600 CP sub capotă!
22 Iulie 2016, 15:01
Se pare că zilele actualei generaţii BMW M5 sunt numărate, precum
şi a actualei generaţii BMW Seria 5.
După ce au lansat ediţia specială
M5 “Competition Edition”, bavarezii mai
lansează o ediţie limitată, de această dată dedicată în exclusivitate pieţei
SUA. Noul bavarez va fi numit BMW M5 Pure Metal Silver Limited Edition.
Doar 50 de exemplare vor fi produse, toate având sub capot cea mai potentă versiune a propulsorului V8 Twin Turbo de 4.4 litri care dezvoltă 600 CP şi 700 Nm - cu 40 CP şi 20 Nm mai mult faţă de M5-ul obişnuit. Datorită hergheliei
de 600 CP bavarezul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde, iar pachetul M Driver’s Package, care este standard pe această ediţie, creşte viteza maximă de la 250 la 305 km/h!
Mai mult decât atât, în pachetul M Driver’s Package intră şi un curs de condus de performanţă timp de o zi! Astfel, instructorii BMW M vor învăţa proprietarii să simtă limitele acestei bestii! În dotarea de bază intră şi sistemul de frânare carbon-ceramic.
La exterior BMW M5 Pure Metal Silver Limited Edition se deosebeşte doar prin jantele forjate de 20 de inch în cinci spiţe duble, care de obicei se regăsesc pe modelul BMW M6, dar şi prin cea mai exclusivistă nuanţă disponibilă în paleta BMW Individual numită „Pure Metal Silver” care este aplicată într-un mod special, pentru a crea un efect întunecat, care conferă caroseriei un aspect de metal mătăsos.
Pentru a fi aplicată vopseaua, vehiculul este extras de pe linia de asamblare şi verificat de trei ori înainte de a fi aplicat manual stratul de bază Glacier Silver Metal. La acest stagiu maşina mai este verificată încă odată înaintea aplicării stratului final, care se face de către roboţi.
La interior BMW M5 Pure Metal Silver Limited Edition primeşte un logo cu inscripţia „Pure Metal Silver M5 1/50”. Preţul acestei ediţii limitate este de 130,900 de dolari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,979
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!