Bentley Bentayga Fly Fishing By Mulliner – dedicat… pescarilor!
19 Iulie 2016, 17:42
Cu siguranţă, mulţi dintre voi iubesc pescuitul. Dar v-aţi întrebat vreodată cum e să pescuieşti atunci când eşti „putred de bogat”? Trebuie să o faci cu stil, nu? Acest lucru şi l-au zis şi cei de la Bentley. Ei bine, ce ziceţi despre noul Bentley Bentayga Fly Fishing By Mulliner care este dedicat… pescarilor?!
Conform britanicilor, această versiune specială include toate atributele de care ar avea nevoie un pescar pentru a petrece o zi de succes pe malul unui râu.

Divizia exclusivistă Mulliner a avut grijă ca toate atributele unui pescar de
succes să fie amplasate în lădiţe, buzunăraşe şi alte locuri de depozitare executate din lemn, aluminiu sau piele, amplasate în portbagajul SUV-ului de lux. Patru undiţe sunt depozitate în tuburi speciale din aluminiu acoperite cu piele, două plase se regăsesc în gentuţe din piele amplasate într-un buzunar lateral, nu lipsesc nici spaţiile
de depozitare impermeabile pentru peşte şi băuturi răcoritoare. Accesoriile pentru pescuit, precum cârligele, sunt depozitate în cutiuţe din lemn sau din aluminiu acoperit cu piele. Până şi cizmele dispun de un spaţiu de depozitare dedicat. Pentru a spori volumul portbagajului setul dedicat pescuitului poate fi demontat complet.
Pentru prima dată Bentayga este echipată cu luminile de „bun venit” amplasate în partea de jos ale uşilor proiectând logourile Bentley şi Mulliner
pe carosabil atunci când cele
din urmă sunt deschise.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,969
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!