Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-AMG GLE 63 primește tratamentul Inferno de la TopCar

27 Iulie 2016 - 16:46
Denis Godorozea
Mercedes-AMG GLE 63 primește tratamentul Inferno de la TopCar
Cu fiecare nou proiect atelierul rus TopCar impresionează prin calitatea execuției elementelor și prin designul armonios ale acestora. Și tratamentul Inferno, pentru Mercedes-AMG GLE 63, nu este o excepție. Acesta include un kit aerodinamic și elemente decorative, menite să schimbe radical aspectul SUV-ului german.

Cu excepția acoperișului, practic toate panelurile caroseriei au fost modificate, Mercedes-AMG GLE 63 Inferno deosebindu-se prin bare te protecție agresive, cea din față primind și LED-uri de zi unice, aripi evazate care adăpostesc roțile imense cu jante forjate de 23 de inch ADV.1, praguri laterale, dar și o mulțime de elemente realizate din fibră de carbon, printre care splitter-ul ondulat integrat în bara de protecție față, capota musculoasă, calandrul, corpurile oglinzilor retrovizoare, prizele de aer de pe aripile față, spoiler median spate și difuzor spate.

Propulsorul V8 Biturbo de 5.5 litri al versiunii “S” a primit și el o resoftare a unității de control, datorită căreia puterea crește la 716 CP (+131 CP), iar cuplul maxim la 909 Nm (+159 Nm).

La interior exemplarul în cauză a primit o retapițare completă cu piele de culoare neagră și maro, inserții din fibră de carbon și covorașe din piele.

Prețul kitului Inferno pentru Mercedes-AMG GLE 63 este de 17,395 de euro, iar dacă sunt bifate elementele realizate din fibră de carbon acesta ajunge la 20,520 de euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (33 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter