Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia română a primit un BMW i3!

28 Iulie 2016 - 10:29
Denis Godorozea
Poliţia română a primit un BMW i3!
Poliţia din România, acum se laudă cu o nouă adiţie la parcul autospecialelor – un BMW i3 electric! Conform autorităţilor, acest experiment va dura o lună de zile, iar în această perioadă cetăţenii şi turiştii vor putea vedea maşina pe străzile capitalei, Bucureşti. În glumă, Poliţia Capitalei a îndemnat locuitorii Bucureştiului să prindă “pokemonul”, având în vedere maşinuţa drăgălaşă! Deşi se poate întâmpla şi vice-versa. România nu este unica ţară din lume unde poliţienii utilizează vehiculele electrice BMW i3, acestea fiind regăsite în parcurile poliţiei din Marea Britanie, Austria,

Elveţia, Germania, Italia şi în departamentul de poliţie din Los Angeles, care a primit recent 100 de exemplare BMW i3.

Modelul pe care l-au primit poliţiştii din Bucureşti, este identic celui dezvăluit la expoziţia internaţională GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference), care a avut loc în Leipzig în perioada 7-9 iunie 2016.

Probabil este acelaşi exemplar (sau similar), doar cu inscripţiile (din Polizei în Politia) schimbate, gama coloristică fiind identică maşinilor de poliţie germane! Reamintim că versiunea pur electrică dispune de un motor electric de 170 CP şi 250 Nm, poate accelera de la 0 la 100 km/h în 7.2 secunde şi parcurge cu un singur “plin” până la 200 km (regim Eco Pro+).

Informaţii utile: Test-Drive BMW i3
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter