STARTECH modifică noul Bentley Bentayga
22 Iulie 2016, 13:07
Atelierul german STARTECH, este o ramură a legendarului tuner BRABUS, care modifică modele Jaguar, Land Rover şi Bentley. Ultima creaţie a celor de la STARTECH este cel mai rapid şi luxos SUV de producţie din lume – Bentley Bentayga.
Specialiştii germani i-au modificat exteriorul cu un kit aerodinamic care cuprinde bare de protecţie faţă/spate absolut noi cu design sofisticat, aripi evazate, care adăpostesc roţi imense
cu jante de 23 de inch STARTECH Monostar S „încălţate” în cauciucuri Continental SportContact 6 cu dimensiunea 295/35 ZR23.
Nu lipsesc nici elementele realizate din fibră de carbon, printre care splitter-ul barei de protecţie faţă, ataşamentele triunghiulare ale aripilor faţă, o porţiune a pragurilor laterale şi spoilerul de pe uşa portbagajului. Difuzorul spate, de asemenea, poate fi realizat din fibră de carbon, primind şi un stop LED amplasat la mijloc care este inspirat din bolizii de Formula 1.
Exteriorul este finisat de elementele vopsite în culoarea neagră lucioasă şi anume, calandrul şi contururile geamurilor laterale şi ai plăcuţei de înmatriculare spate. Pentru o prezenţă
şi mai atletică cei de la STARTECH micşorează garda la sol cu 25 mm datorită modulului electronic pentru suspensia pneumatică cu care Bentayga vine standard.
Cei de la STARTECH lucrează şi asupra unui program de tuning pentru propulsorul V12 Twin Turbo de 6.0 litri care va spori performanţele SUV-ului britanic. Clienţii vor putea opta şi pentru o retapiţare a interiorului şi inserţii din lemn sau fibră de carbon.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,388
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!