Toyota C-HR își dezvăluie interiorul și datele tehnice! (Video)
1 Iulie 2016, 12:04
După ce a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva din acest an cu geamurile umbrite fără a ne demonstra
ce se ascunde după ele, noul SUV compact al celor de la Toyota, modelul C-HR, vine cu primele imagini de la
interior, dar și cu o descriere mai detaliată în ceea ce privește datele tehnice!
Interiorul noului C-HR este unul modern și tineresc, cu accente de culoare albastră pe versiunea hibridă și un display de 8 inch al sistemului multimedia inspirat din noile Prius și Mirai. Consola centrală este orientată nițel către conducător pentru a spori caracterul sportiv pe care îl accentuează exteriorul. În ciuda designului modern, nu lipsește nici ceasul electronic clasic caracteristic modelelor nipone.
Pentru interior sunt disponibile trei combinații de culori Dark Grey, Black & Blue și Black & Brown, în timp ce interiorul dotărilor de top va avea parte de scaune căptușite în pielea Nappa perforată și de sistemul audio JBL cu 9 boxe și amplificator de 576 wați.
Având 4,360 mm în lungime, 1,795 mm în lățime, 1,555 mm în înălțime și un ampatament de 2,640 mm, noul C-HR poate lua la bord cinci persoane și oferă un portbagaj de 370 litri volum.
Siguranța la bord este asigurată de pachetul sistemelor Toyota Safety Sense care include sisteme active precum Pre-Collision System (cu
recunoașterea pietonilor Pedestrian Recognition), Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert (cu controlul direcției), Automatic High Beam și Road Sign Assist.
Versiunea de bază va fi echipată cu benzinarul turboaspirat de 1.2 litri (116 CP și 185 Nm) cuplat la transmisia manuală în 6 trepte (disponibil și în versiune cu tracțiune integrală) sau la variator CVT, care va indica un consum de 5.7 l/100 km. În țările CSI Toyota C-HR va fi disponibilă cu un benzinar aspirat natural de 2.0 litri și 150 CP (190 Nm) cuplat la transmisia CVT. Motorizarea de top este cea
hibridă care combină propulsia preluată de la Prius, care include un benzinar de 1.8 litri ce lucrează după ciclul Atkinson și un motor electric, pentru un total de 122 CP.
Consumul mediu lui C-HR Hybrid este de 3.7 l/100 km, iar emisiile de CO2 nu depășesc 85 g/km.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
10,121
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!