Un electrician din Africa de Sud a construit maşina visurilor sale din elementele diferitor automobile! (Video)
25 Iulie 2016, 15:07
Crearea unui automobil de la zero nu este o provocare imposibilă. Trebuie să ai doar un vis, pasiune şi dorinţă! Acest lucru îl demonstrează un electrician din Africa de Sud, pe nume Moses Ngobeni, care şi-a construit maşina visurilor sale cu propriile mâini fiind limitat în sculele pe care le putea utiliza.
Şi mai interesant este faptul, că pentru aşi îndeplini visul copilăriei sale, Moses a utilizat în construcţia automobilului său o mulţime de elemente preluate de la diverse modele existente. Spre exemplu, blocurile optice faţă sunt de la
generaţia precedentă Audi TT, blocurile optice spate sunt de la actualul Nissan GT-R R35, parbrizul a fost preluat de la Volkswagen Caddy, iar geamurile laterale ale uşilor de la BMW M3 E46.
Mai multe elemente însă, au fost preluate de la modele bavareze, precum volanul, jantele şi chiar trenul de rulare, propulsorul fiind un benzinar aspirat natural de 1.9 litri regăsit sub capota modelului BMW 318IS! Deşi nu este perfect, acest Frankenstein automobilistic dispune de o prezenţă similară modelului de la care a pornit inspiraţia – Chevrolet Corvette. Acesta mai dispune şi de o aplicaţie datorită căreia poate fi pornit motorul şi scoase eleroanele amplasate în faţa roţilor spate.

Moses a cheltuit pe proiectul său 240,000 ZAR (în jur de 15,300 euro) şi prin creaţia sa a dorit să facă întreaga ţară mândră de această realizare.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Autoevolution.com şi Barcroft.tv
0
3,081
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!