Piloții actuali de Formula 1 au condus bolizii clasici Mercedes-Benz! (Video)
4 August 2016, 11:23
Bolizii de Formula 1 progresează enorm de la un sezon la altul. Mașinile de curse moderne au devenit într-atât de dependente de electronică încât este greu să-ți mai imaginezi un bolid cu cutie manuală sau fără centuri de siguranță. Dar acestea existau în anii trecuți, iar piloții de atunci au fost adevărați eroi pilotând acele mașini rapide fără un pic de siguranță știind că următoarea cursă va putea fi și ultima din viață.
Trei piloți germani de Formula 1 au încercat pe propria lor piele ce înseamnă să pilotezi un bolid de Formula 1 clasic Mercedes-Benz. Astfel, înaintea Grand Prix-ului Germaniei, Nico Hülkenberg a urcat la bordul lui Mercedes-Benz W25 din 1934, Pascal Wehrlein a urcat într-un Mercedes-Benz W196r din 1954, iar Nico Rosberg a pilotat McLaren-ul MP4/13 cu care Mika Hakkinen a devenit campion în 1998.
În timp ce Pascal Wehrlein a fost surprins de cutia manuală în bolidul anilor ’50 ai secolului trecut, iar Nico Rosberg s-a acomodat rapid cu bolidul care nu este departe de celea pe care le vedem astăzi, cea mai captivantă experiență, probabil, a avut-o Nico Hülkenberg care a avut momente de derapaje controlate (și necontrolate) cu monstrul anilor ’30 pe circuitul ud Hockenheimring! Și ce sunet are acel W25! Impresionant!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,380
GALERIE VIDEO (4 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!