Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Vision Mercedes-Maybach 6!

19 August 2016 - 09:20
Denis Godorozea
Premieră: Vision Mercedes-Maybach 6!
Iată că a venit momentul pentru premiera oficială al lui Vision Mercedes-Maybach 6! Acesta va debuta la evenimentul Monterey Car Week, care are loc în perioada 16-21 august, ca mai apoi să fie prezentat la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, California, pe data de 21 august. Coupe-ul magnific de aproape 6 metri lungime (5.70 m lungime, 2.10 m lăţime şi 1.33 m înălţime) este inspirat din modelele aerodinamice ale anilor ’30 ai secolului trecut şi este incredibil, cât de bine designerii au putut reda spiritual acelor modele. Probabil, este cea mai bună reinterpretare modernă a modelelor clasice, dar şi cea mai inedită interpretare a luxului suprem.

Silueta clasică în formă de picătură de apă şi cu o capotă extrem de lungă, este accentuată de nişte fâşii cromate de-a lungul caroseriei. Elementele cromate se regăsesc şi în partea de jos a caroseriei, iar pragurile sunt realizate sub forma de trepte, care erau utilizate pentru a urca mai uşor în interior pe modelele clasice. Jantele de 24 de inch, cu un design aerodinamic, aduc aminte de roțile unor modele clasice, deși sunt realizate într-o manieră mai futuristă.

Extrem de interesant este realizat geamul spate, care a fost divizat în două, fiind întretăiat de o fâșie LED. Posteriorul în sine reprezintă o tangenţă nu doar cu coupe-urile aerodinamice din trecut, dar şi cu iahturile de lux. Capota este formată din două elemente care se deschid în sus precum la modelele clasice, dar acolo nu se va regăsi un propulsor cu ardere internă, ci spaţiul pentru bagaje unde sunt amplasate două valize originale.

Păi unde este propulsorul? Pentru că îmbină perfect spiritual modelelor clasice cu tehnologiile moderne, Vision

Mercedes-Maybach 6 este un coupe pur electric propulsia căruia dezvoltă 750 CP şi oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de mai puţin de 4 secunde, o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, în timp ce bateriile de 80 kWh oferă autonomie de 500 km!

Este mai mult decât suficient pentru un automobil de această clasă. Sistemul de încărcare rapidă este unul extrem de avansat, datorită căruia în doar 5 minute se poate obţine energie suficientă pentru a parcurge 100 km!

Conceptul dispune şi de regim complet autonom - păi nu întâmplător în portbagajul spate se regăsesc nişte sticle de şampanie. Acum se poate de urcat la volan şi un pic servit, pentru că există regimul autonom de condus.

Uşile de tip „GullWing” deschid accesul la un interior futurist cu formula şezuturilor 2+2 (nu am reuşit să găsim celelalte două scaune).

Somptuozitatea inedită a interiorului este dominată de piele, lemn, dar şi elemente futuriste, precum display-ul care înconjoară cele două locuri, de unde se pot regla scaunele, și informaţiile care apar direct pe parbriz, fiind gestionate de gesturile ocupanţilor.

Cei din urmă dispun de scaune inteligente căptuşite în piele fină, care datorită unor senzori scanează starea ocupanţilor şi pot activa sistemul de ventilare sau masajul.

Mai mult decât atât, senzorii depistează culorile hainelor şi pot condimenta interiorul cu aceeaşi coloristică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (25 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter