Astăzi ia startul Premium SUV Maraton de toamnă! Ploaia ne anunţă mari provocări!
25 Septembrie 2016, 06:28
Astăzi e duminică, 25 septembrie, iar asta înseamnă că SUV maratonul de toamnă îşi ia startul dis-de-dimineaţă! În scurt timp, maşinile şi echipajele se vor aduna la staţia Tirex Petrol de pe viaduct pentru a-şi face plinul, apoi se vor îndrepta în scuarul de lângă parcul Ştefan cel Mare şi hotelul Jolly Alon pentru a se alinia solemn înaintea startului propriu-zis în expediţia maraton a coloanei de 5 SUV-uri premium.

Ploaia-surpriză de astăzi dimineaţă – şi zicem surpriză pentru că prognozele
meteo de ieri indicau cer înnorat, dar fără ploaie – ne certifică încă o dată că provocările ce ne vor aştepta în cale de această dată vor fi şi mai intense, şi mai spontane şi mai provocatoare. Or, chiar pentru traseul zilei de astăzi avem incluse sectoare de offroad, de zone cu drumuri neacoperite nici măcar cu pietriş, iar în asemenea condiţii, SUV-urile noastre absolut civile vor avea dificultăţi serioase în cale! Iar locurile şi oamenii Moldovei vor arăta, cine ştie, poate mai curate, mai neprihănite, mai plăcute ochiului în nuanţele de acuarelă a toamnei!
Toate astea înseamnă că trebuie să ne urmăriţi îndeaproape, aici, pe PiataAuto.md, unde vor fi publicate toate marile relatări ale grandiosului maraton, dar şi pe pagina noastră de Facebook, sau pur şi simplu pe Facebook la hashtag-ul #SUVmaraton!

Să înceapă marea aventură!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
4,379
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!