Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Motorrad lansează noul scooter electric BMW C Evolution (Video)

13 Septembrie 2016 - 13:12
Denis Godorozea
BMW Motorrad lansează noul scooter electric BMW C Evolution (Video)
Cei de la BMW Motorrad au lansat scooter-ul electric BMW C Evolution încă în anul 2012, iar acum, peste 4 ani, scooter-ul primește o nouă evoluție. La exterior BMW C Evolution nu se deosebește prea mult de versiunea precedentă, primind tehnologie LED pentru indicatoarele de direcție, luminile de zi și stopul spate, în timp ce parbrizul a fost umbrit, coloristica elementelor din plastic a fost nițel schimbată, iar planșa de bord digitală a primit un nou design.

Cea mai importantă noutate însă, este disponibilitatea a două versiuni, care diferă prin autonomia oferită. Ambele versiuni primesc pachete de baterii noi, în care sunt utilizate module similare, care se regăsesc în pachetul de baterii regăsit în BMW i3. Amperajul pachetului de baterii a sporit de la 60 amperi oră anterior, la 94 amperi oră.

Astfel, versiunea cu autonomie sporită, care se deosebește vizual doar prin grafica aplicată pe lateral, este echipată cu un motor electric, care dezvoltă o putere constantă de 26 CP (putere maximă – 48 CP), poate atinge o viteză maximă de 129 km/h și oferi o autonomie de aproximativ 160 km.

Versiunea cu autonomie redusă, care va fi oferită doar în Europa pentru motocicliștii ce dispun de categoria A1, are un motor electric de 15 CP (putere maximă – 48 CP), poate atinge o viteză maximă de 120 km/h și oferi o autonomie de 100 km. Accelerația de la 0 la 50 km/h durează doar 2.8 secunde, fiind egală sau mai bună față de maxi-scooter-ele cu motoare de 600 cm cubi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter