Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Honda dezvăluie prototipul viitorului Civic Type R! (Video)

29 Septembrie 2016 - 10:38
Denis Godorozea
Honda dezvăluie prototipul viitorului Civic Type R! (Video)
La Salonul Auto de la Paris cei de la Honda au dezvăluit noul Civic Type R Prototype, care prefațează aspectul viitorului Civic Type R bazat pe a 10-a generație Civic.

Actualul Civic Type R a reușit să încingă spiritele în segmentul hot-hatch-urilor, provocând marii constructori să bată recordul de pe Nurburgring Nordschleife pentru automobilele cu tracțiune față. Se pare că nici viitorul Civic Type R nu va fi mai prejos, mai mult decât atât, pentru prima dată acesta va fi disponibil și pe piața din SUA.

Exteriorul prototipului este extrem de agresiv, fiind accentuat de un kit aerodinamic cu forme și incizii proeminente, elemente realizate din fibră de carbon, incizia de pe capotă în stilul Subaru WRX, jantele de 20 de inch încălțate în cauciucuri late de 245/30 ZR20, evacuarea cu finale triple și o finisare a exteriorului unică cu efect de aluminiu.

Versiunea de producție al viitorului Civic Type R va debuta în 2017, iar sub capotă se va afla același propulsor 2.0 VTEC Turbo, care va dezvolta peste 300 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter