Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul BMW Concept X2 prefațează un viitor SUV de producție! (Video)

29 Septembrie 2016 - 15:51
Denis Godorozea
Noul BMW Concept X2 prefațează un viitor SUV de producție! (Video)
La Salonul Auto de la Paris bavarezii au dezvăluit noul BMW Concept X2, care prefațează viitorul SUV de producție. Viitorul BMW X2 va fi construit pe aceeași platformă cu BMW X1, astfel, va fi disponibil cu tracțiunea față și, opțional, integrală xDrive. La exterior acesta va avea un caracter mult mai dinamic decât X1, datorită acoperișului coborât și a lunetei înclinate, ceea ce ne demonstrează și noul concept.

Silueta însă, nu este identică fraților mai mari, X4 și X6. Se pare că din cauza dimensiunilor compacte și reducerii drastice a spațiului deasupra capului, silueta de coupe nu a putut fi aplicată aici. Și este o veste bună, deoarece acea siluetă s-a cam diluat în timp, noua însă, aduce o briză proaspătă.

Expresivitatea noului BMW Concept X2 este accentuată de calandrul inversat, farurile cu tehnologie laser, roțile imense cu jante de 21 de inch, caroseria bicoloră, finalele de evacuare generoase și logourile BMW amplasate pe montanții spate, precum la modele legendare BMW 3.0 CSL. Probabil acest elemente va caracteriza viitoarele „SAC-uri” bavareze.

Totuși, versiunea de producție BMW X2, care va debuta aproximativ peste un an, va fi lipsit de elementele futuriste, proporțiile însă, vor rămânea neschimbate. Gama de motoare va fi împrumutată de la BMW X1.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter