Premieră: Noul Nissan Micra (Video)
29 Septembrie 2016, 14:05
La Salonul Auto de la Paris a debutat noua, cea de-a cincea generație Nissan Micra, care dorește să atace în forță unul dintre cele mai populare segmente europene, cel al hatchback-urilor compacte din clasa B.
Exteriorul noii Micra este inspirat din conceptul Sway, dezvăluit în 2015 la Salonul Auto de la Geneva. Calandrul V-motion, blocurile optice agresive, acoperișul plutitor și mânerele ușilor spate ascunse – sunt doar câteva elemente distinctive ale noii Micra. În sfârșit, Micra are un aspect dinamic și
atractiv! Caroseria poate fi vopsită în una din cele 10 culori, inclusiv Energy Orange (pe imagini). Împreună cu personalizarea de la interior, clienții vor putea forma 125 de combinații inedite.
Silueta joasă și lată comparativ cu precedenta Micra, este și mai aerodinamică, având un coeficient aerodinamic de 0.29.
Interiorul este extrem de expresiv, datorită volanului și inserțiilor contrastante de pe bord și consolă. Sistemului multimedia cu display tactil de 7 inch oferă navigație prin satelit, muzică online și aplicații care pot fi descărcate, iar prin intermediul Apple CarPlay se pot activa comenzile vocale Siri. Va fi disponibil și sistemul audio Bose.
Noua Micra revoluționează
segmentul compactelor nu doar
cu designul expresiv, dar și cu un comportament agil și cu introducerea sistemelor inovatoare de siguranță, precum Lane Departure Prevention, care va menține banda de rulare.
Compacta niponă mai dispune
și de sisteme, precum Intelligent Emergency Braking cu detectarea pietonilor, Intelligent Around View Monitor, Traffic Sign Recognition, High Beam Assist și Blind Spot Warning.
Inițial noua Micra va fi disponibilă cu unitatea turbo pe benzină în 3 cilindri de 0.9 litri și unitatea diesel 1.5 dCi
ambele de 90 CP, iar mai apoi gama de motoare va fi suplinită de un
benzinar aspirat natural în trei cilindri de 1.0 litri, care va livra 73 CP.
A cincea generație Nissan Micra va fi produsă la uzina franceză din Flins, iar primele exemplare vor ajunge la clienți în martie 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,549
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!