smart celebrează 2 milioane de unități vândute
27 Septembrie 2016, 12:50
Unul dintre cele mai jucăușe automobile din lume, smart, a ajuns la 2,000,000 de unități vândute! Istoria smart a început acum 22 de ani, în 1994, atunci când a fost fondată compania, primele modele de producție însă, s-au lansat pe piață în 1998. Astfel, cei de la smart au avut nevoie de 18 ani pentru a produce și de a comercializa un total de 2 milioane de unități.
Odată cu lansarea primei generații smart fortwo, modelele compacte de oraș s-au bucurat de un succes enorm, atât printre clienți individuali, cât și datorită schemei de “car sharing”, car2go, lansată în 2008. La moment smart este vândut în 46 de țări ale lumii, fiind unica companie din lume care oferă atât versiuni convenționale diesel și pe benzină, cât
și versiuni electrice pentru întreaga gamă de modele, care cuprinde smart fortwo coupe, smart fortwo cabrio și smart forfour. În august vânzările brandului smart au urcat cu 20.8% față de aceeași lună a anului trecut, cele mai mari pieți rămânând a fi Germania, Italia și China.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,074
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!