Chevrolet Colorado ZH2 – pick-up-ul propulsat de hidrogen destinat armatei americane!
4 Octombrie 2016, 16:43
Se pare că şi armata americană va primi în viitor vehicule “verzi”! Această
tendinţă ne demonstrează pick-up-ul conceptual Chevrolet Colorado ZH2,
care a fost dezvăluit la întrunirea Asociaţiei Armatei Statelor Unite (AUSA). Forţele armatei americane îşi doresc un vehicul cu un cuplu enorm, dar care nu va produce zgomot în câmpul de luptă, astfel, acesta se va putea strecura ne fiind observat de inamic.
Pentru a satisface cerinţele forţelor armatei SUA, cei de la General Motors au şi creat un pick-up capabil, echipat cu propulsia electrică alimentată de celulele de combustibil, care produc electricitate din hidrogen. Deci, este un pick-up electric propulsat
de hidrogen, care va fi testat pe parcursul anului 2017 pe poligoanele producătorului american din Milford Proving Ground, ca mai apoi să fie testat timp de un an de către armata SUA, în deşerturi şi în alte împrejurări extremale, cu care sunt „obişnuiţi”
soldaţii americani. Pentru a capta atenţia, Chevrolet Colorado ZH2 a primit un aspect futurist. Practic toate panourile exterioare, cu excepţia uşilor, au fost modificate, iar în rezultat Chevrolet Colorado ZH2 a primit un caracter de parcă desprins din maşinile nebunatice ale eroilor filmelor din Hollywood, precum pick-up-ul
Chevrolet Silverado K-2500 modificat într-un mod similar pentru pelicula „Tango & Cash” cu Sylvester Stallone şi Kurt Russell în rolurile principale! Doar mitraliera din partea stângă a vehiculului lipseşte! În schimb, Chevrolet Colorado ZH2 vine cu roţi la fel de mari, de 37 de inch în diametru, iar caroseria este acoperită parţial cu camuflaj militar.
La interior se regăsesc două scaune Recaro şi centuri de siguranţă Simpson cu prindere în patru puncte.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,412
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!