INP anunţă startul reorganizării intersecţiei din regiunea Gării de Nord!
21 Octombrie 2016, 16:35
Astăzi, 21 octombrie 2016, Inspectoratul Național de Patrulare a anunţat despre startul lucrărilor de reorganizare a unei dintre cele mai problematice intersecţii din regiunea Gării de Nord! Intersecţia Ismail-Calea Basarabiei-Calea Moșilor din capital a primit piloni cu elemente reflectorizante şi un nou marcaj rutier. Acestea modificări au fost făcute cu scopul de a fluidiza traficul şi de a îmbunătăţi siguranţa conducătorilor, intersecţia fiind cunoscută prin aglomeraţia permanentă a traficului şi a accidentelor, care au loc extrem de des în acest loc.
Reamintim, că anterior INP a propus să modifice rondul Tutun CTC. Pentru a evita intercalarea traficului ce vine din diferite direcţii, autorităţile propuneau instalarea unei bordure pentru a delimita traficul venit de pe strada Varniţa de cel ce vine de pe străzile Calea Basarabiei şi Ismail,
direcţionându-l doar spre dreapta către rondul de la intersecţia str. Uzinelor – str. Vadul lui Vodă – str. T. Vladimirescu. Sperăm, că acesta va fi următorul pas în reorganizarea acestui segment problematic.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,341
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!