După Skoda Superb şi noul Kodiaq va primi versiune hibridă!
18 Noiembrie 2016, 15:42
La scurt timp după lansarea viitorului Superb hibrid şi noul Kodiaq va primi versiune hibridă (versiunea convenţională în imagini)! Acest lucru l-a confirmat şeful Skoda, Bernhard Maier, conform căruia, iniţial ambele modele hibride vor fi vândute în China, iar mai apoi vor debuta şi pe piaţa Europei.
Maier a mai menţionat, că vânzările bune, nu-i grăbesc pe cei de la Skoda să ofere clienţilor modele hibride, deşi pot lua chiar şi acum aceste tehnologii din cadrul grupului Volkswagen, precizând că anul 2019 este momentul perfect pentru lansarea pe piaţă a primului hibrid.
Cel mai probabil, atât Skoda Superb hibrid, cât şi Kodiaq hibrid, vor împrumuta propulsia plug-in hybrid, cu posibilitatea încărcării de la priză, de la
modelul hibrid Volkswagen Passat GTE, care dispune de un motor pe benzină 1.4 TSI (156 CP) şi un motor electric (115 CP), cu o putere totală de
281 CP (400 Nm), fiind capabil să consume doar 2.0 litri pentru prima sută de kilometri şi să ofere o autonomie de 50 km în regim pur electric.
Având în vedere înregistrarea denumirii „H-TEC” de către cei de la Skoda, există posibilitatea că viitoarele vehicule hibride să fie numite Superb H-TEC şi Kodiaq H-TEC, unde abrevierea s-ar putea descifra ca „Hybrid Technology”
(tehnologia hibridă).

Către anul 2025 cei de la Skoda doreşte să lanseze 5 vehicule electrificate, inclusiv unul pur electric!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,305
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!