Noul BMW Seria 1 Sedan debutează în China
22 Noiembrie 2016, 10:46
La Salonul Auto de la Guangzhou bavarezii au dezvăluit cel mai compact sedan de producţie – noul BMW Seria 1 Sedan.
Fiind destinat în exclusivitate pieţei din China, noul sedan bavarez este inspirat din conceptul BMW Concept Compact Sedan dezvăluit acum un an la acelaşi salon auto.
Modelul este bine proporţionat şi are un caracter dinamic, datorită proporţiilor caracteristice modelelor cu tracţiune spate, deşi acesta are tracţiunea faţă, fiind bazat pe platforma UKL, care stă la baza modelelor MINI şi modelelor BMW, precum X1, Seria 2 Active Tourer şi Seria 2 Gran Tourer.
În timp ce blocurile optice faţă LED sunt înguste şi agresive, cele spate sunt proporţional mai mari, de parcă au fost preluate de la un model mai mare. Totuşi, acestea se integrează perfect în tabloul posteriorului.
Interiorul noul BMW Seria 1 Sedan vine cu un bord unic, doar volanul şi unele butoane, fiind preluate de la modelele construite pe aceeaşi platformă.
La interior se regăseşte şi sistemul multimedia iDrive cu display de 8.8 inch, climatizor bi-zonal, tapiţerie din piele şi alte opţiuni.
Sub capota noului sedan compact se vor regăsi unităţile pe benzină de 1.5 litri şi 136 CP (118i), de 2.0 litri şi 192 CP (120i) şi de 2.0 litri de 231 CP (125i Sport). Propulsoarele sunt cuplate la transmisia manuală în 6 trepte sau la cea automată cu 8 trepte.
Preţul pentru noul BMW Seria 1 Sedan porneşte în China de la 180,000 yuan (aproximativ 24,630 de euro).
Cum credeţi, ar fi avut popularitate cel mai compact sedan bavarez, dacă ar fi fost disponibil în Moldova?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,004
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!