Noul BMW Seria 5 primeşte accesorii M Performance
25 Noiembrie 2016, 09:40
Abia dezvăluită, noua generaţie BMW Seria 5 G30 a şi primit un program complex de accesorii originale BMW M Performance Accesories, care va fi disponibil cu câteva săptămâni mai târziu de la lansarea modelului pe
piaţă, care va avea loc în
februarie 2017.
Accesoriile de performanţă vor fi disponibile pentru toate versiunile BMW Seria 5. Acestea includ jante forjate de 20 de inch, elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon disponibile pentru versiunile M Sport, care includ spoilerul faţă, difuzorul spate şi spoilerul discret spate, dar şi corpurile oglinzilor retrovizoare.
De asemenea, vor fi oferite ataşamente din plastic pentru praguri (realizate opţional din fibră de carbon), fâşii de culoare neagră pentru praguri şi în regiunea mânerilor, calandru precum şi alte elemente a exteriorului,
vopsite în culoarea neagră lucioasă. În dependenţă de motorizare, Seria 5 primeşte o tobă de eşapament cu finale circulare sau trapezoidale, înconjurate de elemente realizate din fibră de carbon.
La interior apare volanul sport căptuşit în Alcantara şi inserţiile realizate din fibră de carbon. Performanţele noului BMW Seria 5 vor fi îmbunătăţite nu doar datorită sistemului de frânare performant cu etriere din aluminiu de culoare roşie, dar şi a kiturilor de sporire a puterii pentru unele motorizări.
Astfel, pentru motorizările BMW 540i şi BMW 540i xDrive dotate cu un benzinar TwinPower Turbo de 3.0 litri în 6 cilindri în linie, este o ferit un surplus de 34 CP şi 50 Nm, pentru un total de 360 CP şi 500 Nm.
În vara anului 2017, va fi disponibil şi un kit de performanţă pentru motorizările diesel BMW 530d şi 530d xDrive, dotate cu dieselul de 3.0 litri în 6 cilindri, care va spori puterea şi cuplul cu 27 CP şi, respectiv, 30 Nm, pentru un total de 292 CP şi 650 Nm.
Potrivit bavarezilor sporirea performanţelor nu va afecta în nici
un fel consumul sau emisiile.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,448
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!