Noul Volvo V90 este cel mai bun automobil al poliţiei suedeze! (Video)
30 Noiembrie 2016, 11:49
Începând cu anul 2017 poliţia suedeză va utiliza noile Volvo V90 în calitate de automobile de poliţie. Ulterior, forţele de ordine a altor ţări vor avea posibilitatea să primească modelele V90 în parcul poliţiei.
La moment, automobilele Volvo sunt utilizate de către poliţia din Suedia, Norvegia, Italia, Regatul Unit și Olanda. Conform celor de la Volvo, după o serie de teste, noul V90 s-a adeverit
a fi automobilul perfect pentru poliţia suedeză, care a trecut cu succes testul extrem de solicitant (vedeţi video de mai jos), primind calificativul 9.2 din 10 – cel mai mare calificativ de până acum!
Cerinţele pentru un automobil de poliţie sunt foarte mari, comparativ cu un automobil de stradă. Acesta trebuie să îndeplinească normele stricte în domeniul performanţelor, confortului, calităţii şi ergonomiei.
Pentru a se conforma tuturor cerinţelor, divizia Volvo Car Special Products, a modificat suspensia, sistemul de frânare şi a dotat maşina cu toate sistemele de necesare forţelor de ordine, inclusiv girofare şi sisteme de comunicare.
Transformarea unui Volvo V90 obişnuit într-o maşină de poliţie are loc manual la uzina specială din Torslanda, Suedia, timp de o săptămână.

Cei de la Volvo Cars au o istorie bogată în a oferi automobile pentru poliţia suedeză, care a început încă din anul 1929. În deceniile ce au urmat, poliţia suedeză a luptat cu criminalii la volanul modelelor Amazon şi 144, iar în anii mai recenţi, forţele de ordine au utilizat modelele XC70 şi V70.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,655
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!