Succesorul lui Volkswagen CC se va numi Arteon! (Video)
28 Noiembrie 2016, 13:31
Numit iniţial Volkswagen Passat CC, iar odată cu facelift-ul redenumit în Volkswagen CC, succesorul coupe-ului cu patru uşi al celor de la Volkswagen va primi o nouă denumire - Arteon! În sfârşit modelul va avea o denumire proprie, care îi va contura caracterul premium.

La moment cei de la Volkswagen au dezvăluit doar o schiţă oficială şi un video, cu viitorul Arteon, care va dispune de o caroserie dinamică fastback cu 4 uşi fără rame pentru geamuri. Astfel, viitorul model nu va
mai fi un coupe cu 4 uşi, ci un fastback cu 5 uşi, unde luneta se va deschide împreună cu capacul portbagajului!

Conform celor de la Volkswagen, noul Arteon va fi poziţionat drept un model premium cu o treaptă mai sus faţă de Passat. Noul Volkswagen Arteon va fi mai spaţios şi va avea un portbagaj mai mare, comparativ cu modelul Volkswagen CC, iar substratul tehnic, ar putea fi împrumutat de la Audi A4, cu amplasarea longitudinală a
propulsoarelor şi nu de la Passat, precum s-ar putea crede. Designul este inspirat din conceptul Sport Coupe Concept GTE şi va fi caracterizat printr-o siluetă dinamică şi un calandru conectat cu blocurile optice faţă.

Viitorul Volkswagen Arteon va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva din martie lui 2017, iar lansarea modelului pe piaţă va avea loc în vara anului 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,947
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!