Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

9 decembrie 2016, ultima zi de colectare a scrisorilor pentru Moş Crăciun! Am primit şi un mesaj de la Moş!

9 Decembrie 2016 - 07:40
Ilie Toma
9 decembrie 2016, ultima zi de colectare a scrisorilor pentru Moş Crăciun! Am primit şi un mesaj de la Moş!
Astăzi, 9 decembrie e ultima zi de colectare naţională a scrisorilor în cele 27 de puncte de colectare pe pe teritoriul Moldovei! Aşa că grăbiţi-vă să aduceţi răvaşul copiilor Dvs. cât de curând, pentru ca acesta să ajungă la timp în portbagajele maşinilor expediţionale!

Ba mai mult ca atât, ieri unul din spirituşii lui Moş Crăciun ne-a transmis un mesaj de mare importanţă direct de la Moş Crăciun! Se pare că Moşul ne ţine minte foarte bine şi apreciază efortul nostru de a ne porni pentru al patrulea an consecutiv în ţara lui cu scrisorile copiilor, iar asta l-a făcut să ne invite să stăm niţel mai mult la el în vizită! O fi vrând să discute moşul ceva mai mult cu noi, sau ne-am făcut deja pile şi pe la adevăratul Moş Crăciun? Cine ştie… Asta rămâne deocamdată o enigmă care va fi dezlegată abia când ajungem în Laponia, dar până atunci, grăbiţi-vă şi aduceţi neîntârziat scrisorile pentru Moş!

Şi totuşi, dacă nu reuşesc nicidecum până pe 9 decembrie şi vreau foarte mult să transmit scrisoarea?

Ei bine, în acest caz există o soluţie salvatoare, dar mai puţin uşoară: punctul de colectare din redacţia PiataAuto.md, de pe str. Grenoble 259/7, Parter A, va fi unicul ce va colecta scrisori şi sâmbătă, 10 decembrie, doar prin depunerea lor directă în cutia poştală a redacţiei (atenţie, trebuie să le aduceţi la sediu şi să le depuneţi fizic în cutia poştală, nu să le expediaţi prin poşta tradiţională). Cutia poştală are emblema PiataAuto.md pe ea, aşa că o veţi recunoaşte neapărat!

LA 10 şi 11 decembrie vom face turul de colectare a scrisorilor din ţară, inclusiv pe la showroom-ul BMW Moldova şi magazinele din reţeaua Enter, ce au tot colectat mii de scrisori până acum! Iar maşinile le vom alimenta cu carburant din reţeaua Petrom Moldova. Iar între timp, aventurierii noştri merg în acest an la casa de copii poate cea mai îndepărtată de capitală – din Olăneşti, pentru a colecta de acolo scrisorile micuţilor. Pentru ei noi, aventurierii din echipajele expediţionale, pregătim ceva special de tot, dar despre asta vom vorbi mai încolo, după ce faptele vor fi deja săvârşite cu succes!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături, pentru că doar datorită Dvs. toată această campanie, menită să aducă zâmbete pe feţele a cât mai multor copii şi părinţi din Moldova, este posibilă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter