Acest Audi S7 Sportback brutal are 700 CP la activ!
29 Decembrie 2016, 17:02
Nu este un Audi RS7 Sportback, ci un „simplu” S7 Sportback modificat de către atelierul german M&D Exclusive Cardesign, care are o putere și o prezență impunătoare, capabilă să umbrească un RS7 original!
Proiectul numit MD 700 a fost creat pe baza unui Audi S7 Sportback de până la facelift, primind blocuri optice spate de la versiunea de după facelift și kitul aerodinamic PD700R de la Prior Design, care include barele de protecție realizate în stilul lui RS7 și înzestrate cu incizii de aer suplimentare, pragurile laterale,
spoilerul față, difuzorul spate și aripi evazate. Cele din urmă sunt „umplute” cu jantele imense de 21 de inch Rennen Forged R60 X-Concave, care vin „încălțate” cu cauciucuri performante Continental SportContact 6 cu dimensiunea 265/30 ZR21.
Calandrul și volanul sunt preluate de la originalul RS7, iar caroseria a fost coborâtă și înzestrată cu o folie de camuflaj stilat, care aduce aminte de
fostul Audi RS 6 Avant DTM al schiorului Jon Olsson. Prezența brutală este livrată împreună cu un substrat tehnic nu mai puțin delicios.
Unitatea V8 de 4.0 litri Biturbo a primit turbocompresoare noi, sisteme de admisie și evacuare performante, dar și o optimizare a unității de control.
În rezultat puterea a urcat de la 420 la 700 CP, iar cuplul de la 550 la 950 Nm! Cu siguranță, aceste cifre îi conferă și o accelerație demnă de super-car!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,135
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!