Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Carlsson Diospyros se vrea a fi la fel de luxos precum Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet!

12 Decembrie 2016 - 17:29
Denis Godorozea
Carlsson Diospyros se vrea a fi la fel de luxos precum Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet!
Ei bine, deşi apogeul decapotabilelor celor de la Mercedes-Benz este noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, fiind o ediţie limitată, acesta va face fericite doar 300 de persoane. Iar cu restul, cum rămâne? Pentru ceilalţi, atelierul german Carlsson oferă un nou proiect bazat pe decapotabila

Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, care se numeşte măreţ - Carlsson Diospyros.

Decapotabila chiar arată inedit, deşi ar putea să nu fie pe placul tuturor. Exteriorul este vopsit în nuanţa unică de fistic "Carlsson Heritage Green" dezvoltată împreună cu cei de la

Standox, care fiind expusă la soare îşi scoate la iveală luciul auriu. Eleganţa clasică este accentuată de jantele de 20 de inch cu un design special, care aduce aminte nu doar de noua decapotabilă a celor de la Mercedes-Maybach, dar şi de vechile modele Mercedes-Benz din anii ’80 - ’90 ai secolului trecut. Unele elemente ale exteriorului sunt finisate într-o culoare neagră lucioasă.

Denumirea Diospyros vine de la abanosul vest-african, numit Diospyros Crassiflora. Cu acest lemn exclusivist a şi fost înzestrat interiorul decapotabilei. Lemnul se regăseşte şi pe capacul compartimentului pentru acoperişul pliabil, oferind un aspect de iaht. Interiorul este căptuşit în pielea bicolor Nappa.

Exemplarul din imagini este bazat pe versiunea S 500 Cabriolet, dotată cu un V8 Biturbo de 4.7 litri, care dezvoltă acum 550 CP (+101 CP) şi 800 Nm (+100 Nm).

Preţul acestei decapotabile de lux porneşte de la 214,000 euro şi poate ajunge şi la 336,000 euro, dacă este bazată pe versiuni precum S 63 sau S 65.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter