Ken Block – secretele, despre care nu ați intuit! (Video)
23 Decembrie 2016, 12:08
Pentru orice pasionat auto Ken Block este cunoscut drept protagonistul seriilor spectaculoase Gymkhana. Unii îl venerează, alții îl detestă, dar nu toți cunosc adevărata istorie, care se ascunde în spatele lui Ken Block. Uite că cei de la GoPro au publicat un filmuleț, în care americanul dezvăluie secretele vieții sale. De mic copil Ken Block a fost pasionat de sporturile extreme, mai cu seamă cele, care nu sunt practicate în echipă, precum skateboarding-ul, snowboarding-ul sau motocrosul. Pornind practic de la zero, Ken Block a început o carieră de succes în sporturile cu motor, mai cu seamă în raliuri și în Rallycross.
Cu adevărat cunoscut însă, acesta a devenit după lansarea seriilor Gymkhana, care de fapt, sunt niște instrumente de marketing, în care este înglobat, ceea ce îi place lui Ken Block să facă. Toate acestea le cunoaștem cu toții. Dar ați intuit că Ken Block este un geniu a marketingului și un businessman de succes? Împreună cu un partener de afaceri, cu care a învățat împreună, acesta a pornit un business focusat către cei, care practică sporturile extreme.
Din această ideea s-a născut brandul DC Shoes, care a crescut de la unul extrem de mic, până la unul cu o rezonanță mondială! Conform lui Ken Block, simpatia mecanică sau dragostea față de mașină, este un lucru, care te împiedică să-ți atingi scopul, astfel, echipamentul, precum mașina, sunt doar instrumente, prin intermediul cărora se atinge scopul dorit. Mai multe secrete le puteți afla urmărind filmulețul de mai jos!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,354
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!