Posesorii noii Acura NSX primesc câte-un filmuleţ personalizat! (Video)
20 Decembrie 2016, 17:28
Cei de la Acura au decis să ofere clienţilor, care au procurat noul NSX, un tratament exclusivist, oferindu-le câteva cadouri inedite. Unul dintre cele mai interesante, este filmuleţul personalizat, în care apare maşina clientului, dar şi mai multe imagini din
timpul procesului de producţie a super-car-ului hibrid. Interesant este faptul, că pentru fiecare model creat filmuleţele sunt diferite! Probabil, urmărindu-le pe toate, veţi putea nu doar să vedeţi fiecare NSX produs
până acum, dar şi să vă delectaţi cu toate tainele procesului de producţie! Fiecare exemplar Acura NSX produs, dispune şi de un număr de ordine, inscipţionat pe un element din fibră de carbon din compartimentul motor, care este vizibil şi din exterior.
Pentru a ne demonstra cum arată filmuleţul unic, cei de la Acura au prezentat filmuleţul maşinii cu numărul #0003, care este destinată renumitului showman şi colecţionar auto, Jay Leno. Pe un site dedicat, pot fi văzute şi filmuleţele celorlalte exemplare Acura NSX create. Pentru a accesa un exemplar NSX cu un număr de ordine anumit, schimbaţi numărul format din 4 cifre de la sfârşitul link-ului.
Mai mult decât atât, toţi proprietarii de NSX vor primi şi câte-o machetă la scara 1:18 a maşinii sale, care va fi personalizată exact la fel precum şi maşina adevărată, cu aceeaşi culoare, aceleaşi jante, aceleaşi nuanţe la interior şi aceleaşi elemente din fibră de carbon expuse la vedere, dacă acestea au fost bifate în opţiuni pentru maşina 1:1.
Reamintim, super-car-ul nipon dispune de o propulsie hibridă cu trei motoare electrice şi un benzinar de 3.5 litri V6 Twin Turbo, care oferă un total de 573 CP şi 644 Nm. preţul de start în SUA porneşte de la 157,000 de dolari, în timp ce exemplarul cu numărul #0001 a fost vândut la licitaţie cu 1.2 milioane de dolari!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,130
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!