Rolls-Royce lansează o serie de filme fascinante. Partea I – „The Spirit of Ecstasy” (Video)
13 Decembrie 2016, 14:24
Pentru ași accentua măreția și de a pregăti publicul pentru un nou val de modele noi, care va începe cu apariția viitoarei generații Phantom la sfârșitul anului 2017, cei de la Rolls-Royce lansează o serie de filme de scurt metraj extrem de fascinante.
Toate filmulețele din incredibila serie „The House of Rolls-Royce” vor fi sonorizate de actrița britanică Kate Winslet. Partea I, sau filmulețul cu numărul unu, ne povestește despre începuturile istoriei incredibile, în urma căreia s-a născut brandul Rolls-Royce.
În 1904 Charles Rolls și Henry Royce au urmărit aceeași idee de a crea un automobil, care va pluti deasupra pământului. Împreună, inspirați de muza lor, ei au atras atenția lumii prin recorduri și călătorii la distanțe lungi.
Însă doar către anul 1911, muza lor
a fost întruchipată într-un simbol recunoscut acum de lumea întreagă - „The Spirit of Ecstasy”. Figurina unei lady zburătoare, a fost creată de către sculptorul Charles Sykes, iar din 1911 încoace aceasta veghează de pe capota oricărui Rolls-Royce. Felul în care a fost filmată prima parte, este extrem de spectaculos, fiind utilizată scanarea 3D pentru a sufla viață legendelor Rolls-Royce.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,069
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!