Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen Golf GTI Clubsport S reînnoiește recordul de pe Nurburgring! (Video)

8 Decembrie 2016 - 09:56
Denis Godorozea
Volkswagen Golf GTI Clubsport S reînnoiește recordul de pe Nurburgring! (Video)
Se pare că celor de la Volkswagen le este frică de apariția viitoarei Honda Civic Type R, care ar putea lua „coroana” celui mai rapid automobil cu tracțiune față de pe Nurburgring Nordschleife de la modelul Golf GTI Clubsport S – deținătorul curent al acestui titlu cu un timp de 7 minute și 49.21 secunde.

De aceea, germanii „au trișat” și au ales cele mai favorabile condiții cu o temperatură de 8 grade Celsius, pentru a îmbunătăți propriul record! Astfel, Volkswagen Golf GTI Clubsport S, la volanul căruia se afla același pilot, a înregistrat un nou record pentru automobile cu tracțiune față pe legendarul circuit – 7 minute și 47.19 secunde!

De nu ar fi fost unele greșeli, precum includere greșită a treptei (cutia de viteze este manuală), pilotul ar fi putut câștiga cel puțin jumătate de secundă. Reamintim că Volkswagen Golf GTI

Clubsport S este un model limitat la 400 de unități, lipsit de bancheta spate și echipat cu un benzinar turboaspirat de 2.0 litri, care dezvoltă 310 CP, poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.8 secunde și atinge o viteză maximă de 265 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter