Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW M3 Sedan primește un facelift discret (Video)

27 Ianuarie 2017 - 16:44
Denis Godorozea
BMW M3 Sedan primește un facelift discret (Video)
Deși BMW Seria 3 a primit un facelift de mijloc de carieră încă pe la mijlocul anului 2015, sedanul BMW M3 a fost redesenat la un an și jumătate distanță. De ce au tărăgănat atât de mult bavarezii, vă veți întreba?

Ei bine, atunci au fost modificate doar blocurile optice spate, iar partea frontală a primit modificări doar acum, pentru că aceasta este preluată direct de la Seria 4, iar, având în vedere că familia Seriei 4 a fost modernizată relativ recent, inclusiv versiunea dinamică M4, a venit rândul și sedanului BMW M3 să primească aceleași modificări.

Astfel, blocurile optice față au fost înlocuite cu altele noi full-LED, care arată mult mai agresiv, iar gama de culori a fost suplinită de nuanța albastră Tanzanite Blue.

Substratul tehnic a rămas fără schimbări. Noul BMW M3 Sedan facelift fiind disponibil cu aceeași unitate S55 de 3.0 litri în 6 cilindri

TwinTurbo, care dezvoltă 431 CP sau 450 CP pe versiunea Competition Package. Cea din urmă dispune și de îmbunătățiri la șasiu, direcție și diferențial.

Bavarezii au lansat și un filmuleț, unde ne sunt arătate noile BMW M3 Sedan facelift, BMW M4 Coupe facelift și BMW M4 Convertible facelift, toate ca una fiind capabile să indice performanțe identice pe circuit.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter