Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dakar 2017: Peugeot continuă dominaţia. „Game Over” pentru Toyota?! (Video)

5 Ianuarie 2017 - 16:43
Denis Godorozea
Dakar 2017: Peugeot continuă dominaţia. „Game Over” pentru Toyota?! (Video)
Dakarul face primele „victime”… Cea de-a treia etapă, care a avut loc pe 4 ianuarie, pe o rută de 780 km prin Argentina, de la San Miguel de Tucuman până în San Salvador de Jujuy, a fost una plină de evenimente şi de întorsături de situaţe.

Pentru a recupera timpul pierdut în cea de-a doua etapă, câştigătorul Dakarului din anii 2011 şi 2015, Nasser Al-Attiyah, a forţat prea mult Hilux-ul său, iar la kilometrul 414 a accidentat maşina, pierzând roata dreapta spate. După reparaţia îndelungată, Al-Attiyah a venit la finiş cu 2 ore şi 17 minute în spatele liderului. Nu a fost un an bun pentru Nasser Al-Attiyah, chiar de la bun început. Chiar dacă a câştigat prima etapă, Hilux-ul a luat foc la finiş, iar accidentul de la a treia etapă l-a impus să se retragă din Dakar.

Având în vedere problemele pe care le-a avut şi Giniel de Villiers, în Dakar rămâne doar un singur pilot Toyota, Nani Roma, care se află cu 13 minute şi 4 secunde în spatele liderului după rezultatele celor trei zile, Sebastien Loeb (Peugeot 3008 DKR).

După problemele suferite de Toyota, pe primele trei poziţii la cea de-a treia etapă au venit piloţii Peugeot. Etapa a fost câştigată de către campionul actual Stephane Peterhansel, care în sfârşit a prins tempoul, după ce s-a aflat în afara Top10 în primele două zile. Pe locul secund a venit Sebastien Loeb, iar pe trei, Carlos Sainz. În sfârşit, cei de la Kamaz-Master au opţinut prima victorie la o etapă de la Dakarul din acest an. Pe primul loc în clasamentul camioanelor a venit Eduard Nicolaev, care a devenit şi liderul absolut după rezultatele celor trei etape. Mai jos puteţi vedea clasamentul al celei de-a treia etapă şi clasamentul general la moment.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter