Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

IIHS testează siguranţa modelelor Audi A3, BMW Seria 2 şi Seria 3 (Video)

20 Ianuarie 2017 - 11:08
Denis Godorozea
IIHS testează siguranţa modelelor Audi A3, BMW Seria 2 şi Seria 3 (Video)
Organizaţia americană pentru siguranţa drumurilor IIHS (Insurance Institute for Highway Safety), a testat trei modele noi la începutul anului 2017. Este vorba despre Audi A3 Sedan facelift şi două modele bavareze, BMW Seria 2 şi Seria 3 facelift. Toate cele trei modele testate au primit distincţia superioară Top Safety Pick+.

Deşi Audi A3 Sedan a fost testat de către cei de la IIHS încă în 2014, după facelift acesta a primit blocuri optice noi (opţionale full-LED), care au demonstrat rezultate acceptabile, astfel, sporind nivelul de siguranţă, astfel, distincţia Top Safety Pick a crescut la cea superioară, Top Safety Pick+.

La rândul său, BMW Seria 2 Coupe a primit blocuri optice, care au primit rezultate bune pentru iluminare, sporind siguranţa pe timp de noapte.

Datorită îmbunătăţirii aduse Seria 2 Coupe primeşte distincţia superioară Top Safety Pick+ pentru anul 2017.

Testele de impact nu au fost realizate repetat nici pentru Audi A3 Sedan, nici pentru BMW Seria 2 Coupe.

Cel mai interesant însă, este rezultatul obţinut de noua BMW Seria 3 facelift. Modelul de până la facelift a demonstrat o protecţie marginală la impactul sever cu o acoperire a părţii frontale la 25%, iar după facelift însă, structura caroseriei a fost ranforsată, iar testarea repetată a arătat o protecţie bună în acest test sever. Intruziunea de la interior s-a micşorat de două ori de la 12 inch (304 mm) la 6 inch (152 mm) în regiunea picioarelor.

Blocurile optice full-LED, disponibile opţional pentru Seria 3 facelift, au demonstrat o iluminare acceptabilă, iar acest rezultat, împreună cu protecţia îmbunătăţită la impactul repetat (vezi video de mai jos), i-au câştigat bavarezului distincţia superioară Top Safety Pick+. Sistemele de prevenire a accidentelor sunt opţionale pe ambele modelele bavareze, acestea primind un calificativ avansat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter