Mercedes-Benz începe producţia noului E-Class Coupe
25 Ianuarie 2017, 16:16
Producţia noului Mercedes-Benz E-Class Coupe a început de curând la uzina din Bremen, deşi modelele E-Class sedan, break şi All-Terrain, sunt produse din 2016 la uzina germană din Sindelfingen.
Versiunea cu ampatament mărit destinată pieţei din China, este produsă în Beijing.

De la începutul elaborării modelului E-Class Coupe, au fost simulate şi
procesele de producţie, pentru optimizarea acestora în incinta uzinei din Bremen, unde, în mare parte sunt produse modelele compacte C-Class. Datorită acestor simulări, startul producţiei pentru noul E-Class Coupe a fost realizat într-un timp record.
Conform producătorului german, uzina din Bremen dispune de un sistem inteligent şi foarte flexibil a liniei de asamblare, care permite producerea modelelor din diferite clase. Un total de 10 modele Mercedes-Benz sunt produse la uzina din Bremen – C-Class
în caroserie sedan, break, Coupe şi Cabriolet, versiunile Coupe şi Cabriolet ale lui E-Class, SUV-urile GLC şi GLC Coupe, dar şi roadster-urile SLC şi SL. Datorită diversificării opţiunilor şi elementelor de individualizare, practic fiecare automobil ieşit de pe linia de
asamblare este cu adevărat unic, iar elementele specifice fiecărui model, sunt livrate de către nişte roboţi autonomi. Logistica fiind la cel mai înalt nivel.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,449
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!