Mitsubishi va dezvălui la Geneva un nou SUV de producţie!
24 Ianuarie 2017, 12:57
Cei de la Mitsubishi anunţă premiera mondială a unui SUV compact absolut nou, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva la începutul lunii martie. Deşi se părea că noul SUV compact va fi nu altceva decât noua generaţie ASX, cei de la Mitsubishi spulberă această presupunere, anunţând că noul model va adera la gama curentă de SUV-uri, ASX şi Outlander, prezentând şi o imagine de teasing. Astfel, SUV-ul compact va fi un model absolut nou! Ce denumire va avea nu se cunoaşte, dar potrivit celor de la AutoExpress, care au avut ocazia să testeze prototipul viitorului model, acesta va purta denumirea Mitsubishi Eclipse!
Serios, Mitsubishi?! Veţi resuscita denumirea Eclipse a coupe-ului produs în patru generaţii în perioada anilor 1989-2011, pentru a o atribui unui SUV?! Mai logică ar fi fost utilizarea denumirii Lancer, care, nu va avea un succesor direct… Se pare că cei de la Mitsubishi doresc să „eclipseze” concurenţa cu noul SUV compact, care, potrivit producătorului nipon, „va redefini segmentul SUV-urilor compacte” în care domin Nissan Qashqai. Denumirea Eclipse, ar mai putea fi utilizată, pentru asocierea siluetei dinamice cu un coupe sport…
Noul SUV nipon va avea un design dinamic, inspirat din conceptul XR-PHEV II, aripi musculoase şi montanţi spate înclinaţi, pe care se vor adăposti blocurile optice generoase.

Noul SUV compact al celor de la Mitsubishi ar putea primi o unitate pe benzină de 1.5 litri turbo, opţiunea unui diesel, disponibilitatea tracţiunii integrale S-AWC şi variator CVT, dar, pe viitor şi o versiune plug-in hibrid, care va avea un motor electric montat pe axul spate. Mai multe informaţii despre viitorul SUV compact Mitsubishi, vom afla mai aproape de premiera mondială.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,187
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!