Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Toyota Supra şi succesorul lui Nissan 370Z vor debuta în toamnă la Tokyo

31 Ianuarie 2017 - 09:44
Denis Godorozea
Noua Toyota Supra şi succesorul lui Nissan 370Z vor debuta în toamnă la Tokyo
Potrivit zvonurilor la Salonul Auto de la Tokyo din octombrie 2017 vor debuta două legende – a cincea generaţie Toyota Supra şi conceptul viitorului

Nissan Z! Cei de la Toyota au deja ceva timp de când testează noua Supra MKV, inclusiv în Germania. De ce în

Germania? Pentru că aceasta va împrumuta platforma tehnică de la viitorul BMW Z5 Roadster, nu şi motoarele însă.

Se aşteaptă că viitoarea Toyota Supra va primi propulsoare turboaspirate, fiind posibilă şi disponibilitatea unei unităţi hibride. Cei de la SupraMKV.com au realizat şi câteva renderinguri, bazate pe imaginile prototipurilor de teste şi ideilor regăsite pe conceptul Toyota FT-1. Şi imaginile sunt foarte apropiate de ceea ce vom primi în final! Modelul de producţie, cel mai probabil, va fi disponibil începând cu anul 2018.

Cea ce ţine de succesorul actualului Nissan 370Z (pe imagine), acesta va debuta la Tokyo în calitate de concept, dar foarte curând va fi transformat în automobil de producţie. Era şi timpul! Pentru că actualul Nissan 370Z se află în producţie deja de 8 ani! Viitorul sport-car nipon va fi inspirat din actualul 370Z, tehnic însă va fi un automobil absolut nou, care va împrumuta elemente de la Infiniti Q60, inclusiv propulsoarele V6 Twin Turbo de 3.0 litri, care vor dezvolta 300 sau 400 CP. Maşina va slăbi simţitor, va deveni un pic mai compactă şi va împrumuta unele tehnologii de la Nissan GT-R.

Având în vedere că viitorul Nissan Z nu a fost surprins în timpul testelor, se aşteaptă că acesta va debuta pe piaţă nu mai devreme de anul 2019.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter