Noua generaţie BMW Seria 5 G30 este comparată faţă în faţă cu predecesorul! (Video)
20 Ianuarie 2017, 13:06
Cei de la BMW au lansat un filmuleţ în care este comparată noua generaţie Seria 5 G30 cu predecesorul său, Seria 5 F10. Prin ce se deosebesc a 6-a şi a 7-a generaţie Seria 5? În primul rând prin blocurile optice faţă, care acum sunt conectate cu un calandru mai lat. Pe lateral, geamurile sunt conturate cu o formă proeminentă ce porneşte pe montantul faţă, trece pe acoperiş, înconjoară curbura lui Hofmeister
şi continuă sub geamurile laterale, ajungând la aripa faţă. Posteriorul vine acum cu blocuri optice mai late, care continuă mult pe parţile laterale. Bavarezii ne-au demonstrat şi iluminarea blocurilor optice faţă/spate, a celor două generaţii BMW Seria 5.
Interiorul acum este mai spaţios şi dispune de un design mai atractiv, materiale mai calitative, fiind accentuat şi de iluminarea ambientală opţională.
Display-ul „plutitor” al sistemului multimedia a făcut posibilă desenarea unui bord mai aerat. Sistemul multimedia în sine, este mult mai intuitiv şi dispune de mai multe funcţii, precum recunoaşterea gesturilor. Acestea sunt doar câteva schimbări vizuale. Pentru mai multe informaţii despre noua generaţie BMW Seria 5 accesaţi articolul dedicat noului model.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,287
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!