Noua generaţie KIA Picanto – primele imagini şi informaţii
4 Ianuarie 2017, 10:38
La Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în martie 2017, cei de la KIA vor dezvălui a treia generaţie Picanto. Astăzi producătorul coreean ne prezintă primele imagini şi informaţii despre noua KIA Picanto.
Prezentat în echiparea sportivă GT-Line, noul Picanto dispune de un design elevat faţă de generaţia anterioară, dar şi un caracter agresiv.
Exteriorul jucăuş poate fi individualizat datorită unei palete bogate de culori aprinse şi posibilităţii de a aduce accente exteriorului cu culori contrastante. Noul Picanto vine cu un confortul şi siguranţă sporită, precum şi calitatea materialelor îmbunătăţită. Ampatamentul a crescut cu 15 mm de la 2,385 mm la 2,400 mm în timp ce lungimea a rămas aceeaşi – 3,595 mm.
La interior noul Picanto face uz de volanul, sistemul multimedia şi blocul climatizorului, preluate de la noul Rio. Sub capota noului Picanto se vor regăsi unităţile pe benzină disponibile şi pentru Rio, printre care ar putea fi şi unitatea 1.0 litri turbo, care livrează 100 CP sau 120 CP.

Vânzările noii generaţii KIA Picanto vor demara în primăvara acestui an. Mai multe detalii despre noua KIA Picanto vom afla mai aproape de premiera acesteia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,918
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!