Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Subaru XV va debuta la Geneva

23 Ianuarie 2017 - 10:14
Denis Godorozea
Noua generaţie Subaru XV va debuta la Geneva
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Subaru vor bucura fanii cu noua generaţie Subaru XV. Asemenea generaţiei actuale, noua generaţie XV va fi de fapt o Impreza hatchback, care va avea o gardă la sol mai mare şi un exterior realizat în stilul SUV-urilor, cu mult plastic în partea de jos a caroseriei, pe aripi, precum şi pe barele de protecţie modificate. Noul Subaru XV va primi un calandru mai agresiv, decât cel al Imprezei de nouă generaţie şi va continua să bucure ochiul cu culori jucăuşe şi jante cu design original.

Exteriorul va fi inspirat din Subaru XV Concept (pe imagine), care a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva în anul 2016.

Mai mult decât atât, noul Subaru XV va avea şi o caroserie mult mai rigidă, datorită căreia va fi îmbunătăţit atât confortul, cât şi manevrabilitatea. Sub capota noului Subaru XV se va ascunde, cel mai probabil, unitatea pe benzină de 2.0 litri în 4 cilindri boxer, care va fi cuplată la variatorul Liniartronic 3 şi tracţiunea integrală Symmetrical AWD.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter