Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Vanquish S Volante – “cântecul de lebădă” a vechilor modele Aston Martin!

27 Ianuarie 2017 - 15:04
Denis Godorozea
Noul Vanquish S Volante – “cântecul de lebădă” a vechilor modele Aston Martin!
Odată cu apariția noului Aston Martin DB11, producătorul britanic a început o nouă eră cu un design modern și propulsoare turboaspirate.

Treptat, britanicii au început să scape de vechile modele și de motoarele mari aspirate natural.

Noul Aston Martin Vanquish S Volante reprezintă “cântecul de lebădă” a acestor modele. Și este un cântec spectaculos de frumos!

Realizat în stilul versiunii coupe, Vanquish S, decapotabila dispune de aceleași elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon, jante de 20 de inch și interior căptușit cu piele „Filograph”, cusături contrastante şi o consolă centrală realizată din fibră de carbon cu efect de camuflaj.

Sub capotă se regăsește același V12 aspirat natural de 6.0 litri, care dezvoltă 603 CP și 630 Nm.

Dotat cu transmisia automată recalibrată în 8 trepte Touchtronic III, noul Vanquish S Volante poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3.7 secunde, ceea ce îl face drept cea mai dinamică decapotabilă produsă vreodată de către cei de la Aston Martin.

Viteza maximă este identică decapotabilei fără litera „S” - 317 km/h. Noul Aston Martin Vanquish S Volante dispune și de un sistem de evacuare mai sonor cu patru finale de evacuare, dar și de o suspensie recalibrată.

Prețul pentru noul Aston Martin Vanquish S Volante în SUA pornește de la 315,775 de dolari, pentru americani însă puterea motorului este limitată la 580 CP...
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter