Range Rover Sport SVR demonstrează o acceleraţie impresionantă pe orice tip de suprafaţă! (Video)
23 Ianuarie 2017, 13:35
V-aţi întrebat vreodată cu cât mai lent devine un SUV, dacă accelerează pe suprafeţe cu aderenţă scăzută? Cei de la Land Rover au răspunsul! Cel puţin pentru cel mai rapid Land Rover creat vreodată, modelul Range Rover Sport
SVR (5.0 V8 Supercharged de 550 CP), care poate impresiona cu o acceleraţie năucitoare nu doar pe asfalt, dar şi pe alte tipuri de suprafeţe.
Fiind echipat cu cauciucuri all-season Michelin de dimensiunea 275/45 R21, Range Rover Sport SVR a demonstrat potenţialul sistemului legendar Terrain Response 2, care oferă aderenţă
perfecta pe orice tip de suprafaţă. Mai jos puteţi vedea tabelul în care este indicată suprafaţa, regimul selectat al sistemului Terrain Response 2 şi timpul acceleraţiei de la 0 la 100 km/h.
Cifre interesante, de alt fel! Cifrele sunt identice sau apropiate, pentru suprafeţele precum iarba, pietrişul şi nisipul! Evident, zăpada şi gheaţa, a dat bătăi de cap cauciucurilor all-season.
Rezultatul ar putut fi mai bun, dacă SUV-ul ar fi fost echipat cu cauciucuri de iarnă. Cum a decurs testul puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,486
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!